Редактор: Виолета Николаеваe-mail: Опасност от война на институциите коментира адвокат Хаджигенов в

...
Редактор: Виолета Николаеваe-mail: Опасност от война на институциите коментира адвокат Хаджигенов в
Коментари Харесай

Хаджигенов към Гешев: Искаш да воюваш с държавата, объркал си гражданите

Редактор: Виолета Николаева

e-mail: 

Опасност от война на институциите разяснява юрист Хаджигенов в студиото на " Лице в лице " по БТВ: 

" В качеството му на основен покурор, Иван Гешев е такава безсмислена гнус, че няма кой да хвърли по него даже яйце. Така че той не е заплашен. Аз желаех да хвърля яйце по Пеевски, по Борисов, по Цветан Цветанов, до момента в който беше във властта, той е гнус, която не заслужава даже яйце, това би било загуба.

На него е подчинена службата по защита на правосъдната власт, и това е моментът, в който Гешев би трябвало да се почувства като жител, като държавен чиновник, а не като Бог. В момента колите му не паркират там, биват проверявани от КАТ, тъй като той е като всички други хора, без значение, че в главата си той е инструмент на Господ. 

Трябва да му разгласят, че от на следващия ден към този момент не живее в Бояна. Той употребява защита нелегално. Той го трансформира в преторианска армия, Борисов позволи това. Искаш да воюваш с страната, объркал си жителите. " - сподели той.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР